Ha alle ingrediensane til deigen i ein bakebolle og knø godt saman til ei fast deig.
Smør ei rund pai form og trykk deiga utover og oppetter kantane.
Stikk hol over heile botnen med ein gaffel, dette for å unngå luftlommer i deiga når den steiker.
Forsteik botnen i ca. 15 min.
Medan botnen steiker skyll og delar du brokkolien opp i små bukettar.
Pisk saman egg og vatn, ha i salt og pepar.
Når paideiga er ferdig, ta den ut og legg over brokkolien, tøm over eggestanden.
Sett inn i omnen i ca. 15 minutt til.
Om du vil ha ost på toppen ta ut etter 10 minutt og ha på osten, sett innatt i 5. min. Kjenn om egga har stivna ved å trykke lett på midten.
Du kan nesten variere denne i det uendelige. Du kan putte i laks, skinke, kylling eller ha i andre grønnsaker, alt etter kva du har i kjøleskåpa Topp gjerne med ost (mager), husk då at næringsberekninga blir annleis.