Medium 25 min
Kan innehalde: Melk og egg.

Ingrediensar

Antal porsjonar 4
  • 6 stk
    Egg
  • 100 g
    Sylteagurk
  • 2 ss
    Sylteagurk kraft
  • 100 g
    Purreløk
  • 1 boks
    Mager Kesam
  • 1 ts
    Salt
  • 1 ts
    Pepar
  • 1 ts
    Karri
  • 0.5 stk
    Paprika (raud/gul)
  • 2 ts
    Sukrin
  • 20 g
    Vita lettmajones

Framgangsmåte

  1. Kok egga (10 minutt). Avkjøl egga godt i kaldt vatn. 
  2. Bland kesam og krydder.
  3. Finkutt purre, paprika og sylteagurk, ha i dressingen.
  4. Når egga er kalde bruk eggedelar og kutt dei "begge vegar", ha i dressingblandinga. 
  5. La stå og trekke i kjøleskåpa.
  6. Smak til før servering.

La stå i kjøleskåpa å trekke, smak til om nødvendig.

Næringsinnhald

PR. 100 gr
  • Energi kJ/kcal
    383/93
  • Fett
    5,1 g
  • -derav metta fett
    1,4 g
  • Karbohydrat
    3,1 g
  • -derav sukkerartar
    2,9 g
  • Tilsett sukker
    0,7 g
  • Kostfiber
    0,9 g
  • Protein
    8,2 g
  • Salt
    1,1 g

Andre lignande oppskrifter

Proteinrike matmuffins

Medium ikon-tid 50 min

Kjøleskåpsgraut med byggryn

Lett ikon-tid 30 min

Chiapudding

Lett ikon-tid 10 min

Solskinns smoothie

Lett ikon-tid 15 min