Lett 75 min
Kan innehalde: Gluten av havre, sesam

Ingrediensar

Antal porsjonar 7
  • 50 g
    Havrekli
  • 100 g
    Solsikkekjerner
  • 85 g
    Sesamfrø
  • 150 g
    Havregryn
  • 25 g
    Linfrø
  • 2 ts
    Kanel
  • 2 stk
    Epler
  • 1 dl
    Eplejuice

Framgangsmåte

  1. Bland alt det tørre i ein bolle.
  2. Riv epla grovt med skal (utan kjerner).
  3. Tilsett epler og eplejuice i det tørre- bland til det heng litt saman.
  4. Steik på 150 gr. i ca 60 minutt.
  5. Rør i blandinga innimellom.
  6. Avkjøl og oppbevar i ei tett boks.

Rør i blandinga i omnen ca. kvart 15 minutt. Om du vil kan du ha i rosiner siste 5 minutta av steikinga i omnen, eller andre tørka bær/frukter, alt etter kva du har tilgjengeleg og likar.

Næringsinnhald

PR. 100 gr
  • Energi/kcal
    1239/297
  • Fett
    17.1 g
  • -derav metta fett
    2 g
  • Karbohydrat
    30.9
  • -derav sukkerartar
    5.5 g
  • Kostfiber
    7.3 g
  • Tilsett sukker
    0 g
  • Protein
    8.8 g
  • Salt
    0 g

Andre lignande oppskrifter

Proteinrike matmuffins

Medium ikon-tid 50 min

Kjøleskåpsgraut med byggryn

Lett ikon-tid 30 min

Chiapudding

Lett ikon-tid 10 min

Solskinns smoothie

Lett ikon-tid 15 min