Rehabiliteringstilbod
Våre rehabiliteringtilbod
Arbeidsretta rehabilitering
Brudd, slitasje og ortopedi
Covid-19
Hjerte
Kompleks rehabilitering
Kreft
Langvarige muskel- og blautdelssmerter
Livsstilsendring - Fedme
Lunge/KOLS
Lymfødem
Praktisk informasjon
Dagtilbod
Døgnopphald
Videokonsultasjon
Om Muritunet
Forskning og utvikling
Kokeboka
Pasienthistorie
Muritunets Venner (MTV)
Ledig stilling
Om organisasjon
Servicetilbod
Lupinen kafe
Fjordtrim
Offentleg bading
Ver og verkamera
Ekspertbistand
Din portal
Kontakt oss
Til Hovedmenyen
Rehabiliteringstilbod
Våre rehabiliteringtilbod
Arbeidsretta rehabilitering
Brudd, slitasje og ortopedi
Covid-19
Hjerte
Kompleks rehabilitering
Kreft
Langvarige muskel- og blautdelssmerter
Livsstilsendring - Fedme
Lunge/KOLS
Lymfødem
Errors
404
Helsepersonell
Rehabiliteringstilbod
Arbeidsretta rehabilitering
Døgntilbod (Valldal)
Dagtilbod (Moa)
Muskel/blautdelssmerter
Kartleggingsopphald (Valldal)
Hovudopphald (Valldal)
Dagtilbod (Moa)
Livsstilsendring - Fedme
Kartlegging (Valldal)
Hovudopphald - born/ungdom (Valldal)
Hovudopphald - vaksne (Valldal)
Dagtilbod (Moa)
Lunge
Dagopphald (Moa)
Døgnopphald (Valldal)
Kreft
Hjerte
Lymfødem
Brudd og slitasje/ortopedi
Kronisk bekkenleddsplager
Kompleks rehabilitering
Om Muritunet
Forskning og utvikling
Forskingsprosjekt
Avslutta prosjekt
Posterar og publikasjonar
Produktutvikling
Nettverk
Fagveggen
Kvalitetsindikatorar for evaluering av rehabiliteringstilbod
Lungene sin arbeidskapasitet i ein overvektig kropp
Om meistringstru og arbeidsretta rehabilitering
Ny artikkel "What works?"
"Det ingen snakker om"
Visste du at det er arbeidsgjevar har hovudansvaret for å følgje opp tilsette som blir sjukemeldt?
Kvifor styrketrening er viktig for eldre mennesker
Korleis bidra til betre arbeidsmiljø?
Langvarig stress og arbeidsdeltaking
Korleis opplevast utmatting og kva tiltak er anbefalt?
Stadig fleire av oss et åleine
Arbeidsretta rehabilitering gir betre helse, livskvalitet og arbeidsevne
5 mytar om artrose
Menn har 30% større risiko for kreft
BRIDGE-studien - les om effekten av eit nytt rehabiliteringsprogram
Auka arbeidsdeltaking 12 månadar etter rehabiliteringsopphald
Kva er rehabilitering?
Intervju med lungespesialist - Erik Dyb Liaaen
Ingenting kan erstatte den positive effekten av fysisk aktivitet
Tre grunnar til å søkje rehabilitering
Meir innsikt og mindre smerte
Korleis betre sjølvbiletet ditt
Effekt av VR i rehabilitering
Aktiv kvile – bli betre på å kvile
Muritunet drifast som normalt
Praktisk informasjon
Dagtilbod
Rehabiliteringstilbod
Våre rehabiliteringtilbod
Servicetilbod
Lupinen kafe
Errors
500
Om Muritunet
Kokeboka
Praktisk informasjon
Døgnopphald
Rehabiliteringstilbod
Arbeidsretta rehabilitering
Døgntilbod (Valldal)
Dagtilbod (Moa)
Poliklinikk - Jobbfokusert Kognitiv Terapi (Moa)
Servicetilbod
Fjordtrim
Praktisk informasjon
Videokonsultasjon
Rehabiliteringstilbod
Brudd, slitasje og ortopedi
Servicetilbod
Offentleg bading
Om Muritunet
Pasienthistorie
Rehabiliteringstilbod
Covid-19
Servicetilbod
Ver og verkamera
Rehabiliteringstilbod
Hjerte
Rehabiliteringstilbod
Kompleks rehabilitering
Rehabiliteringstilbod
Kreft
Rehabiliteringstilbod
Langvarige muskel- og blautdelssmerter
Kartlegging (Valldal)
Døgntilbod (Valldal)
Dagtilbod (Moa)
Om Muritunet
Muritunets Venner (MTV)
Rehabiliteringstilbod
Livsstilsendring - Fedme
Kartlegging (Valldal)
Vaksne
Døgntilbod (Valldal)
Vaksne
Barn og ungdom
Etter kirurgi
Dagtilbod (Moa)
Vaksne
Om Muritunet
Ledig stilling
Rehabiliteringstilbod
Lunge/KOLS
Døgntilbod (Valldal)
Dagtilbod (Moa)
Om Muritunet
Om organisasjon
Rehabiliteringstilbod
Lymfødem
Skriv ut denne oppskrifta
Grove hamburgerbrød
Bruk desse til Muritunets magre hamburgarar. Denne oppskrifta gir ca. 10 stk.
Lett
50 min
Kan innehalde:
Gluten av kveite.
Middag
Bakst
Ingrediensar
Antal porsjonar
10
5
dl
Vatn (lunka)
1
pk
Fersk/ tørrgjær
1
ss
Fiberhusk
2
dl
Havregryn
5
dl
Fin sammalt kveite
4.5
dl
Kveitemjøl
1
ts
Salt
Framgangsmåte
Bland lunkent vatn, gjær og fiberhusk.
Rør godt når du har i fiberhusken, så det ikkje klumpar seg.
La det stå i 5 min. Ha god plass der du rører det ut, for dette svell veldig opp.
Ikkje la det verte kaldt.
Bland alt det tørre, hald att litt av mjølet .
Ha i fiberhusk/gjær blandinga og elt i 5 - 10 min.
Hev til dobbel størrelse. Bak ut bollar som skal vege ca 80 gr.
Legg dei på brett med bakepapir. Trykk dei litt flate og etterhev til dobbelstørrelse.
Pensle dei med vatn og strø på sesamfrø rett før steiking.
Steik midt i omnen på 225 gr i "vanleg" omn - 180 gr i varmluftsomn.
Steik i 12-15 minutt , til bollane er gylne.
Ta ut og ha over på ei rist for avkjøling.
Du kan sjølvsagt bruke dei til frokostrundstykker eller suppebrød, lag dei då gjerne litt mindre.
Næringsinnhald
PR. 100 gr
Energi kJ/kcal
853/ 202
Fett
1,5 g
- derav metta fett
0,2 g
Karbohydrat
36,2 g
-derav sukkerarter
0,4 g
Tilsett sukker
0 g
Kostfiber
6 g
Protein
8 g
Salt
0.6 g
Andre lignande oppskrifter
Risotto med fisk
Medium
ikon-tid
Ca. 60 min
Kjøttbollar med urter og gode krydder
Medium
ikon-tid
40 min
Mager coleslaw
Medium
ikon-tid
20 min
Meksikansk Bønnegryte
Medium
ikon-tid
40 min