Rehabiliteringstilbod
Arbeidsretta rehabilitering
Brudd, slitasje og ortopedi
Covid-19
Hjerte
Kompleks rehabilitering
Kreft
Langvarige bekkenleddsplager
Langvarige muskel- og blautdelssmerter
Livsstilsendring - Fedme
Lunge/KOLS
Lymfødem
Videokonsultasjon
Ekspertbistand
Din portal
Om Muritunet
Forskning og utvikling
Dagavdeling og poliklinikk
Døgnavdeling
Kokeboka
Bildegalleri
Brukarutvalet (BU)
Openheitserklæring
Servicetilbod
Lupinen kafe
Fjordtrim
Offentleg bading
Ver og verkamera
Kontaktinformasjon
Inntakskontoret:
70 25 84 00
Til Hovedmenyen
Rehabiliteringstilbod
Arbeidsretta rehabilitering
Brudd, slitasje og ortopedi
Covid-19
Hjerte
Kompleks rehabilitering
Kreft
Langvarige bekkenleddsplager
Langvarige muskel- og blautdelssmerter
Livsstilsendring - Fedme
Lunge/KOLS
Lymfødem
Errors
404
Helsepersonell
Rehabiliteringstilbod
Arbeidsretta rehabilitering
Døgntilbod (Valldal)
Dagtilbod (Moa)
Muskel/blautdelssmerter
Kartleggingsopphald (Valldal)
Hovudopphald (Valldal)
Dagtilbod (Moa)
Livsstilsendring - Fedme
Kartlegging (Valldal)
Hovudopphald - born/ungdom (Valldal)
Hovudopphald - vaksne (Valldal)
Dagtilbod (Moa)
Lunge
Dagopphald (Moa)
Døgnopphald (Valldal)
Kreft
Hjerte
Lymfødem
Brudd og slitasje/ortopedi
Kronisk bekkenleddsplager
Kompleks rehabilitering
Om Muritunet
Forskning og utvikling
Forskingsprosjekt
Avslutta prosjekt
Posterar og publikasjonar
Produktutvikling
Nettverk
Fagveggen
Kvalitetsindikatorar for evaluering av rehabiliteringstilbod
Lungene sin arbeidskapasitet i ein overvektig kropp
Om meistringstru og arbeidsretta rehabilitering
Ny artikkel "What works?"
"Det ingen snakker om"
Ledige stillingar
Rehabiliteringstilbod
Arbeidsretta rehabilitering
Døgntilbod (Valldal)
Dagtilbod (Moa)
Poliklinikk - Jobbfokusert Kognitiv Terapi (Moa)
Servicetilbod
Lupinen kafe
Errors
500
Om Muritunet
Dagavdeling og poliklinikk
Rehabiliteringstilbod
Brudd, slitasje og ortopedi
Servicetilbod
Fjordtrim
Om Muritunet
Døgnavdeling
Senter i Valldal
Fritidstilbodet
Rehabiliteringstilbod
Covid-19
Servicetilbod
Offentleg bading
Om Muritunet
Kokeboka
Rehabiliteringstilbod
Hjerte
Servicetilbod
Ver og verkamera
Om Muritunet
Bildegalleri
Rehabiliteringstilbod
Kompleks rehabilitering
Om Muritunet
Brukarutvalet (BU)
Rehabiliteringstilbod
Kreft
Om Muritunet
Openheitserklæring
Rehabiliteringstilbod
Langvarige bekkenleddsplager
Rehabiliteringstilbod
Langvarige muskel- og blautdelssmerter
Kartlegging (Valldal)
Døgntilbod (Valldal)
Dagtilbod (Moa)
Rehabiliteringstilbod
Livsstilsendring - Fedme
Kartlegging (Valldal)
Vaksne
Døgntilbod (Valldal)
Vaksne
Barn og ungdom
Etter kirurgi
Dagtilbod (Moa)
Vaksne
Rehabiliteringstilbod
Lunge/KOLS
Døgntilbod (Valldal)
Dagtilbod (Moa)
Rehabiliteringstilbod
Lymfødem
Skriv ut denne oppskrifta
Kefirfromage
Ein frisk og god dessert. (Energirik).
Lett
20 min
Kan innehalde:
Melk
Dessert
Ingrediensar
Antal porsjonar
6
5
dl
Mager kulturmelk
3
dl
Kremfløyte
4
ss
Rosiner
3
ss
Sukker
8
stk
Gelatinplater
Framgangsmåte
Legg gelatin platene i kaldt vatn i ca. 5 minutt.
Pisk kremfløyten stiv saman med sukker (bytt gjerne ut sukkeret med sukrin, ver obs på at mengda då er annleis).
Ta av ca 0.5 dl kulturmelk før du har i kefiren i kremen, bland saman.
Rør inn vaniljesukker (du kan velje å bruke vanilje essens).
Varm opp kulturmelka du tok av, vri opp gelatinplatene og smelt dei på lav varme i kulturmelka.
Rør gelatinblandinga inn i fromagen; tøm gelatinen i ein tynn stråle under konstant omrøring, ellers kan du risikere å få klumpar i fromagen.
Sett fromagen kjølig ei lita stund til du ser den byrjar stivne, rør då inn rosinene og ha i porsjonsskåler eller ei stor skål.
Server med bærsaus eller friske bær.
Grovhakk mandlar og ha i, det gir ein god "krønsj" i desserten.
Næringsinnhald
PR. 100 gr
Energi/kcal
723/174
Fett
12.7 g
-derav metta fett
8 g
Karbohydrat
10.7 g
-derav sukkerartar
0.4 g
Tilsett sukker
4.9 g
Kostfiber
0.2 g
Protein
4.1 g
Salt
0.1 g
Andre lignande oppskrifter
Chiapudding
Lett
ikon-tid
10 min
Bringebær pannacotta
Lett
ikon-tid
15 minutt min
Sjokolade pannacotta
Lett
ikon-tid
15 min
Vanilje pannacotta
Lett
ikon-tid
15 min