Rehabiliteringstilbod
Arbeidsretta rehabilitering
Brudd, slitasje og ortopedi
Covid-19
Hjerte
Kompleks rehabilitering
Kreft
Langvarige bekkenleddsplager
Langvarige muskel- og blautdelssmerter
Livsstilsendring - Fedme
Lunge/KOLS
Lymfødem
Videokonsultasjon
Ekspertbistand
Din portal
Om Muritunet
Forskning og utvikling
Dagavdeling og poliklinikk
Døgnavdeling
Kokeboka
Bildegalleri
Brukarutvalet (BU)
Openheitserklæring
Servicetilbod
Lupinen kafe
Fjordtrim
Offentleg bading
Ver og verkamera
Kontaktinformasjon
Inntakskontoret:
70 25 84 00
Til Hovedmenyen
Rehabiliteringstilbod
Arbeidsretta rehabilitering
Brudd, slitasje og ortopedi
Covid-19
Hjerte
Kompleks rehabilitering
Kreft
Langvarige bekkenleddsplager
Langvarige muskel- og blautdelssmerter
Livsstilsendring - Fedme
Lunge/KOLS
Lymfødem
Errors
404
Helsepersonell
Rehabiliteringstilbod
Arbeidsretta rehabilitering
Døgntilbod (Valldal)
Dagtilbod (Moa)
Muskel/blautdelssmerter
Kartleggingsopphald (Valldal)
Hovudopphald (Valldal)
Dagtilbod (Moa)
Livsstilsendring - Fedme
Kartlegging (Valldal)
Hovudopphald - born/ungdom (Valldal)
Hovudopphald - vaksne (Valldal)
Dagtilbod (Moa)
Lunge
Dagopphald (Moa)
Døgnopphald (Valldal)
Kreft
Hjerte
Lymfødem
Brudd og slitasje/ortopedi
Kronisk bekkenleddsplager
Kompleks rehabilitering
Om Muritunet
Forskning og utvikling
Forskingsprosjekt
Avslutta prosjekt
Posterar og publikasjonar
Produktutvikling
Nettverk
Fagveggen
Kvalitetsindikatorar for evaluering av rehabiliteringstilbod
Lungene sin arbeidskapasitet i ein overvektig kropp
Om meistringstru og arbeidsretta rehabilitering
Ny artikkel "What works?"
"Det ingen snakker om"
Ledige stillingar
Rehabiliteringstilbod
Arbeidsretta rehabilitering
Døgntilbod (Valldal)
Dagtilbod (Moa)
Poliklinikk - Jobbfokusert Kognitiv Terapi (Moa)
Servicetilbod
Lupinen kafe
Errors
500
Om Muritunet
Dagavdeling og poliklinikk
Rehabiliteringstilbod
Brudd, slitasje og ortopedi
Servicetilbod
Fjordtrim
Om Muritunet
Døgnavdeling
Senter i Valldal
Fritidstilbodet
Rehabiliteringstilbod
Covid-19
Servicetilbod
Offentleg bading
Om Muritunet
Kokeboka
Rehabiliteringstilbod
Hjerte
Servicetilbod
Ver og verkamera
Om Muritunet
Bildegalleri
Rehabiliteringstilbod
Kompleks rehabilitering
Om Muritunet
Brukarutvalet (BU)
Rehabiliteringstilbod
Kreft
Om Muritunet
Openheitserklæring
Rehabiliteringstilbod
Langvarige bekkenleddsplager
Rehabiliteringstilbod
Langvarige muskel- og blautdelssmerter
Kartlegging (Valldal)
Døgntilbod (Valldal)
Dagtilbod (Moa)
Rehabiliteringstilbod
Livsstilsendring - Fedme
Kartlegging (Valldal)
Vaksne
Døgntilbod (Valldal)
Vaksne
Barn og ungdom
Etter kirurgi
Dagtilbod (Moa)
Vaksne
Rehabiliteringstilbod
Lunge/KOLS
Døgntilbod (Valldal)
Dagtilbod (Moa)
Rehabiliteringstilbod
Lymfødem
Skriv ut denne oppskrifta
Mager coleslaw
Coleslaw kan ein bruke som tilbehør til det meste. Prøv det til pizza, mexicansk gryte eller test det ut til fiskekaker! Nydeleg og friskt tilbehør.
Medium
20 min
Kan innehalde:
Melk, egg.
Middag
Glutenfritt
Ingrediensar
Antal porsjonar
4
1
stilk
Stangselleri
1
stk
Gulrot
0.5
stk
Purreløk
1
stk
Eple
3
ringar
Ananas
3
ss
Sitronsaft
4
ss
Lettmajones
8
ss
Gresk Yoghurt Naturell / Mager Kesam
0.5
ts
Salt
0.5
ts
Pepar
450
g
Hodekål
Framgangsmåte
Vask hodekål, eple og purre.
Finsnitt hodekål.
Skjèr stangselleri og purre i tynne strimler, ananas i små bitar, rasp eple og gulrot grovt.
La alt renne av seg litt i eit dørslag, ellers vert det mykje væske i salaten.
Bland saman ingrediensane til dressingen, smak til med sitronsaft, salt og pepar.
Om ein vil kan ein ha i litt av ananas krafta.
Ha dressingen over salaten og bland saman. La stå kjølig til servering.
Pynt med urter (persille,oregano eller strø over granateple).
Bytt ut kesam/yoghurt og majones, lag ein oljedressing å ha over.
Næringsinnhald
PR. 100 gr
Energi kJ/kcal
214/51
Fett
1,6 g
-derav metta fett
0,2 g
Karbohydrat
6,11 g
-derav sukkerartar
5,8 g
Tilsett sukker
0,07 g
Kostfiber
2,2 g
Protein
2,11 g
Salt
0,4 g
Andre lignande oppskrifter
Risotto med fisk
Medium
ikon-tid
Ca. 60 min
Kjøttbollar med urter og gode krydder
Medium
ikon-tid
40 min
Meksikansk Bønnegryte
Medium
ikon-tid
40 min
Ratatouille
Lett
ikon-tid
30 min