Lett 50 min
Kan innehalde: Fisk, egg og melk

Ingrediensar

Antal porsjonar 4
  • 1 pk
    Frosen grønnsaksblanding (ca 500-750 g)
  • 3 stk
    Vårløk
  • 8 stk
    Egg
  • 1 dl
    Vatn
  • 1 fedd
    Kvitløk
  • 1 ts
    Pepar
  • 1 ts
    Salt
  • 1 ts
    Paprikapulver
  • 2 ts
    Oregano (tørka)
  • 2 stk
    Laksefilet stykker
  • Reven ost

Framgangsmåte

  1. Tin dei frosne grønnsakene.
  2. Varm omnen til 190 gr over/undervarme eller 160 gr varmluft.
  3. Smør ei ildfast form med litt olje.
  4. Skyll og kutt opp vårløken i tynne skiver, rasp kvitløken. Legg dette i forma saman med grønnsakene.
  5. Bland saman.
  6. Pisk egg og vatn, ha i kryddera.
  7. Tøm eggeblandinga over grønnsakene i den ildfaste forma.
  8. Legg laksen, som du har kutta i terningar på toppen. 
  9. Ha over litt ost om du vil.

Her brukar du den grønnsaksblandinga du likar best. Bytt ut laksen med skinke eller kylling om du vil. Server med salat og brød. (Tips: sjekk Ruccolasalaten i kokeboka og kanskje tzatzikien til dressing? )

Næringsinnhald

PR. 100 gr
  • Energi/kcal
    427/103
  • Fett
    6.5 g
  • -derav metta fett
    1.4 g
  • Karbohydrat
    1.6 g
  • -derav sukkerartar
    1.44 g
  • Kostfiber
    1.06 g
  • Tilsett sukker
    0 g
  • Protein
    8.74 g
  • Salt
    0.15 g

Andre lignande oppskrifter

Risotto med fisk

Medium ikon-tid Ca. 60 min

Mager coleslaw

Medium ikon-tid 20 min

Meksikansk Bønnegryte

Medium ikon-tid 40 min