Rehabiliteringstilbod
Våre rehabiliteringtilbod
Arbeidsretta rehabilitering
Brudd, slitasje og ortopedi
Covid-19
Kompleks rehabilitering
Kreft
Langvarige bekkenleddsplager
Langvarige muskel- og blautdelssmerter
Livsstilsendring - Fedme
Lunge/KOLS
Lymfødem
Praktisk informasjon
Dagtilbod
Døgnopphald
Videokonsultasjon
Om Muritunet
Forskning og utvikling
Kokeboka
Pasienthistorie
Muritunets Venner (MTV)
Ledig stilling
Om styre, eigarar og organisasjon
Servicetilbod
Lupinen kafe
Fjordtrim
Offentleg bading
Ver og verkamera
Ekspertbistand
Din portal
Kontakt oss
Til Hovedmenyen
Rehabiliteringstilbod
Våre rehabiliteringtilbod
Arbeidsretta rehabilitering
Brudd, slitasje og ortopedi
Covid-19
Kompleks rehabilitering
Kreft
Langvarige bekkenleddsplager
Langvarige muskel- og blautdelssmerter
Livsstilsendring - Fedme
Lunge/KOLS
Lymfødem
Errors
404
Helsepersonell
Rehabiliteringstilbod
Arbeidsretta rehabilitering
Døgntilbod (Valldal)
Dagtilbod (Moa)
Muskel/blautdelssmerter
Kartleggingsopphald (Valldal)
Hovudopphald (Valldal)
Dagtilbod (Moa)
Livsstilsendring - Fedme
Kartlegging (Valldal)
Hovudopphald - born/ungdom (Valldal)
Hovudopphald - vaksne (Valldal)
Dagtilbod (Moa)
Lunge
Dagopphald (Moa)
Døgnopphald (Valldal)
Kreft
Lymfødem
Brudd og slitasje/ortopedi
Kronisk bekkenleddsplager
Kompleks rehabilitering
Om Muritunet
Forskning og utvikling
Forskingsprosjekt
Avslutta prosjekt
Posterar og publikasjonar
Produktutvikling
Nettverk
Fagveggen
Kvalitetsindikatorar for evaluering av rehabiliteringstilbod
Lungene sin arbeidskapasitet i ein overvektig kropp
Om meistringstru og arbeidsretta rehabilitering
Ny artikkel "What works?"
"Det ingen snakker om"
Visste du at det er arbeidsgjevar har hovudansvaret for å følgje opp tilsette som blir sjukemeldt?
Kvifor styrketrening er viktig for eldre mennesker
Korleis bidra til betre arbeidsmiljø?
Langvarig stress og arbeidsdeltaking
Korleis opplevast utmatting og kva tiltak er anbefalt?
Stadig fleire av oss et åleine
5 mytar om artrose
Arbeidsretta rehabilitering gir betre helse, livskvalitet og arbeidsevne
BRIDGE-studien - les om effekten av eit nytt rehabiliteringsprogram
Auka arbeidsdeltaking 12 månadar etter rehabiliteringsopphald
Menn har 30% større risiko for kreft
Intervju med lungespesialist - Erik Dyb Liaaen
Ingenting kan erstatte den positive effekten av fysisk aktivitet
Kva er rehabilitering?
Tre grunnar til å søkje rehabilitering
Meir innsikt og mindre smerte
Korleis betre sjølvbiletet ditt
Muritunet drifast som normalt
Ledige stillingar
Praktisk informasjon
Dagtilbod
Rehabiliteringstilbod
Våre rehabiliteringtilbod
Servicetilbod
Lupinen kafe
Errors
500
Om Muritunet
Kokeboka
Praktisk informasjon
Døgnopphald
Rehabiliteringstilbod
Arbeidsretta rehabilitering
Døgntilbod (Valldal)
Dagtilbod (Moa)
Poliklinikk - Jobbfokusert Kognitiv Terapi (Moa)
Servicetilbod
Fjordtrim
Praktisk informasjon
Videokonsultasjon
Rehabiliteringstilbod
Brudd, slitasje og ortopedi
Servicetilbod
Offentleg bading
Om Muritunet
Pasienthistorie
Rehabiliteringstilbod
Covid-19
Servicetilbod
Ver og verkamera
Rehabiliteringstilbod
Kompleks rehabilitering
Rehabiliteringstilbod
Kreft
Rehabiliteringstilbod
Langvarige bekkenleddsplager
Rehabiliteringstilbod
Langvarige muskel- og blautdelssmerter
Kartlegging (Valldal)
Døgntilbod (Valldal)
Dagtilbod (Moa)
Om Muritunet
Muritunets Venner (MTV)
Rehabiliteringstilbod
Livsstilsendring - Fedme
Kartlegging (Valldal)
Vaksne
Døgntilbod (Valldal)
Vaksne
Barn og ungdom
Etter kirurgi
Dagtilbod (Moa)
Vaksne
Om Muritunet
Ledig stilling
Rehabiliteringstilbod
Lunge/KOLS
Døgntilbod (Valldal)
Dagtilbod (Moa)
Om Muritunet
Om styre, eigarar og organisasjon
Rehabiliteringstilbod
Lymfødem
Skriv ut denne oppskrifta
Potetmos med pastinakk
Ein god potetmos med ein litt "ekstra" god smak.
Medium
45 min
Kan innehalde:
Melk
Middag
Glutenfritt
Ingrediensar
Antal porsjonar
4
10
stk
Poteter
1
stk
Pastinakk (ca.90 g)
0.5
dl
Kaffifløyte
0.5
dl
Ekstra lettmelk
0.5
ts
Pepar
2
ts
Grønnsaksbuljong
1
ts
Salt
0.25
ts
Muskat
Framgangsmåte
Skrell poteter og kutt i terninger, gjer det same med pastinakken.
Ha i ei gryte med vatn så det dekkjer over grønsakene, kok i ca 30 min.
Sil av kokevatnet.
Bruk ein handhelden stappar, eller bruk miksmaster, ikkje bruk stavmiksar for då kan stappa få ein limaktig konsistens.
Miks inn fløyte/melk.
Smak til med salt, pepar og buljong.
Varm opp og servèr.
Denne er kjempegod til pølsegryte med eple og karri, du finn oppskrift i kokeboka her.
Næringsinnhald
PR. 100 gr
kJ/kcal
303/72
Feitt
0.6 g
Metta feitt
0.3 g
Karbohydrat
14| g
-derav sukkerartar
3.1 g
-tilsett sukker
0.03 g
Kostfiber
2 g
Protein
2 g
Salt
0.8 g
Andre lignande oppskrifter
Risotto med fisk
Medium
ikon-tid
Ca. 60 min
Kjøttbollar med urter og gode krydder
Medium
ikon-tid
40 min
Mager coleslaw
Medium
ikon-tid
20 min
Meksikansk Bønnegryte
Medium
ikon-tid
40 min