Medium 50 min
Kan innehalde: Gluten av kveite/havre, egg, melk.

Ingrediensar

Antal porsjonar 10
  • 2 stk
    Egg
  • 150 g
    Cottage cheese
  • 100 g
    Mager kesam/ gresk yoghurt
  • 150 g
    Havregryn
  • 100 g
    Havremjøl
  • 2 ts
    Bakepulver
  • 0.25 ts
    Salt
  • 100 g
    Riven lettost
  • 200 g
    Skinke i bitar
  • 4 stk
    Vårløk
  • 0.5 ts
    Oregano
  • 20 g
    Soltørka tomat (i olje, avrent)

Framgangsmåte

  1. Sett omnen på 180 gr over-/undervarme.
  2. Ha egg, cottage cheese og kesam i ein bolle.
  3. Køyr saman med stavmiksar til glatt røre.
  4. Tilsett bakepulver, salt, oregano, havregryn og havremjøl, rør saman.
  5. Vask vårløken godt, og skjer i små bitar. 
  6. Kna inn reven ost, skinke og vårløk.
  7. Sett muffinsformer i eit muffins brett og form 8-10 muffins.
  8. Steik muffinsane midt i omnen i 15-20 minutt til gyldne.
  9. Avkjøl og oppbevar i kjøleskåpa.
  10. Smakar best om dei blir varma litt før servering.
  11. Kan godt frysast og tinast oppatt.

Server gjerne ilag med ein frisk salat.

Næringsinnhald

PR. 100 gr
  • Energi kJ/kcal
    788/188
  • Fett
    6.8 g
  • -derav metta fett
    2.6 g
  • Karbohydrat
    15.9 g
  • -derav sukkerartar
    1.3 g
  • Tilsett sukker
    0 g
  • Kostfiber
    4 g
  • Protein
    14.1 g
  • Salt
    1.2 g

Andre lignande oppskrifter

Chiapudding

Lett ikon-tid 10 min

Solskinns smoothie

Lett ikon-tid 15 min

Bringebær smoothie

Lett ikon-tid 15 min

Eggesalat

Medium ikon-tid 25 min