Rehabiliteringstilbod
Arbeidsretta rehabilitering
Brudd, slitasje og ortopedi
Covid-19
Hjerte
Kompleks rehabilitering
Kreft
Langvarige bekkenleddsplager
Langvarige muskel- og blautdelssmerter
Livsstilsendring - Fedme
Lunge/KOLS
Lymfødem
Videokonsultasjon
Ekspertbistand
Din portal
Om Muritunet
Forskning og utvikling
Dagavdeling og poliklinikk
Døgnavdeling
Kokeboka
Bildegalleri
Brukarutvalet (BU)
Openheitserklæring
Servicetilbod
Lupinen kafe
Fjordtrim
Offentleg bading
Ver og verkamera
Kontaktinformasjon
Inntakskontoret:
70 25 84 00
Til Hovedmenyen
Rehabiliteringstilbod
Arbeidsretta rehabilitering
Brudd, slitasje og ortopedi
Covid-19
Hjerte
Kompleks rehabilitering
Kreft
Langvarige bekkenleddsplager
Langvarige muskel- og blautdelssmerter
Livsstilsendring - Fedme
Lunge/KOLS
Lymfødem
Errors
404
Helsepersonell
Rehabiliteringstilbod
Arbeidsretta rehabilitering
Døgntilbod (Valldal)
Dagtilbod (Moa)
Muskel/blautdelssmerter
Kartleggingsopphald (Valldal)
Hovudopphald (Valldal)
Dagtilbod (Moa)
Livsstilsendring - Fedme
Kartlegging (Valldal)
Hovudopphald - born/ungdom (Valldal)
Hovudopphald - vaksne (Valldal)
Dagtilbod (Moa)
Lunge
Dagopphald (Moa)
Døgnopphald (Valldal)
Kreft
Hjerte
Lymfødem
Brudd og slitasje/ortopedi
Kronisk bekkenleddsplager
Kompleks rehabilitering
Om Muritunet
Forskning og utvikling
Forskingsprosjekt
Avslutta prosjekt
Posterar og publikasjonar
Produktutvikling
Nettverk
Fagveggen
Kvalitetsindikatorar for evaluering av rehabiliteringstilbod
Lungene sin arbeidskapasitet i ein overvektig kropp
Om meistringstru og arbeidsretta rehabilitering
Ny artikkel "What works?"
"Det ingen snakker om"
Ledige stillingar
Rehabiliteringstilbod
Arbeidsretta rehabilitering
Døgntilbod (Valldal)
Dagtilbod (Moa)
Poliklinikk - Jobbfokusert Kognitiv Terapi (Moa)
Servicetilbod
Lupinen kafe
Errors
500
Om Muritunet
Dagavdeling og poliklinikk
Rehabiliteringstilbod
Brudd, slitasje og ortopedi
Servicetilbod
Fjordtrim
Om Muritunet
Døgnavdeling
Senter i Valldal
Fritidstilbodet
Rehabiliteringstilbod
Covid-19
Servicetilbod
Offentleg bading
Om Muritunet
Kokeboka
Rehabiliteringstilbod
Hjerte
Servicetilbod
Ver og verkamera
Om Muritunet
Bildegalleri
Rehabiliteringstilbod
Kompleks rehabilitering
Om Muritunet
Brukarutvalet (BU)
Rehabiliteringstilbod
Kreft
Om Muritunet
Openheitserklæring
Rehabiliteringstilbod
Langvarige bekkenleddsplager
Rehabiliteringstilbod
Langvarige muskel- og blautdelssmerter
Kartlegging (Valldal)
Døgntilbod (Valldal)
Dagtilbod (Moa)
Rehabiliteringstilbod
Livsstilsendring - Fedme
Kartlegging (Valldal)
Vaksne
Døgntilbod (Valldal)
Vaksne
Barn og ungdom
Etter kirurgi
Dagtilbod (Moa)
Vaksne
Rehabiliteringstilbod
Lunge/KOLS
Døgntilbod (Valldal)
Dagtilbod (Moa)
Rehabiliteringstilbod
Lymfødem
Skriv ut denne oppskrifta
Proteinrike matmuffins
Eit godt alternativ til dei fleste måltid, lette å pakke med på tur. Denne oppskrifta gir 8-10 stk.
Medium
50 min
Kan innehalde:
Gluten av kveite/havre, egg, melk.
Frokost
Kvelds
Lunsj
Bakst
Ingrediensar
Antal porsjonar
10
2
stk
Egg
150
g
Cottage cheese
100
g
Mager kesam/ gresk yoghurt
150
g
Havregryn
100
g
Havremjøl
2
ts
Bakepulver
0.25
ts
Salt
100
g
Riven lettost
200
g
Skinke i bitar
4
stk
Vårløk
0.5
ts
Oregano
20
g
Soltørka tomat (i olje, avrent)
Framgangsmåte
Sett omnen på 180 gr over-/undervarme.
Ha egg, cottage cheese og kesam i ein bolle.
Køyr saman med stavmiksar til glatt røre.
Tilsett bakepulver, salt, oregano, havregryn og havremjøl, rør saman.
Vask vårløken godt, og skjer i små bitar.
Kna inn reven ost, skinke og vårløk.
Sett muffinsformer i eit muffins brett og form 8-10 muffins.
Steik muffinsane midt i omnen i 15-20 minutt til gyldne.
Avkjøl og oppbevar i kjøleskåpa.
Smakar best om dei blir varma litt før servering.
Kan godt frysast og tinast oppatt.
Server gjerne ilag med ein frisk salat.
Næringsinnhald
PR. 100 gr
Energi kJ/kcal
788/188
Fett
6.8 g
-derav metta fett
2.8 g
Karbohydrat
15.9 g
-derav sukkerartar
1.3 g
Tilsett sukker
0 g
Kostfiber
4 g
Protein
14.1 g
Salt
1.2 g
Andre lignande oppskrifter
Chiapudding
Lett
ikon-tid
10 min
Solskinns smoothie
Lett
ikon-tid
15 min
Bringebær smoothie
Lett
ikon-tid
15 min
Eggesalat
Medium
ikon-tid
25 min