Lett 20 min
Kan innehalde: Melk

Ingrediensar

Antal porsjonar 6
  • 0.5 stk
    Agurk
  • 0.5 stk
    Rødløk
  • 3 stk
    Tomatar
  • 1 ts
    Garam Masala
  • 0.5 ts
    Salt
  • 1.5 dl
    Gresk Yoghurt
  • 4 ss
    Kuttet frisk mynte

Framgangsmåte

  1. Vask agurk og tomat godt.
  2. Skjær dei opp i små terningar og legg dei i ein sil , så dei får renne av litt væske .
  3. Start på dressingen - Ha yoghurten i ein egna bolle.
  4. Smak til med salt og pepar, evt litt søtning (natreen).
  5. Bland grønnsakene i dressingen.
  6. La stå litt kjølig å trekke før du serverer.

Denne passer som saus til kylling, torsk masala eller til Muritunets spicy kjøttbollar. Du finn oppskrift på dei under middag. Kan brukast til dressing på salatar. Smakfull og frisk.

Næringsinnhald

PR. 100 gr
  • Energi kJ/kcal
    32/ 6
  • Feitt
    0,7 g
  • - derav metta feitt
    0,4 g
  • Karbohydrat inkl. fiber
    5,2 g
  • - derav sukkerartar
    3,1 g
  • Kostfiber
    2 g
  • Protein
    2,5 g
  • Salt
    0,5 g

Andre lignande oppskrifter

Mager Fiskesaus

Lett ikon-tid 15 min

Appelsinsaus

Lett ikon-tid 20 min

Grøn Pesto

Lett ikon-tid 15 min

Soppsaus

Lett ikon-tid 15 min