Rehabiliteringstilbod
Våre rehabiliteringtilbod
Arbeidsretta rehabilitering
Brudd, slitasje og ortopedi
Covid-19
Kompleks rehabilitering
Kreft
Langvarige bekkenleddsplager
Langvarige muskel- og blautdelssmerter
Livsstilsendring - Fedme
Lunge/KOLS
Lymfødem
Praktisk informasjon
Dagtilbod
Døgnopphald
Videokonsultasjon
Om Muritunet
Forskning og utvikling
Kokeboka
Pasienthistorie
Muritunets Venner (MTV)
Ledig stilling
Om styre, eigarar og organisasjon
Servicetilbod
Lupinen kafe
Fjordtrim
Offentleg bading
Ver og verkamera
Kurs
Ekspertbistand
Din portal
Kontakt oss
Til Hovedmenyen
Rehabiliteringstilbod
Våre rehabiliteringtilbod
Arbeidsretta rehabilitering
Brudd, slitasje og ortopedi
Covid-19
Kompleks rehabilitering
Kreft
Langvarige bekkenleddsplager
Langvarige muskel- og blautdelssmerter
Livsstilsendring - Fedme
Lunge/KOLS
Lymfødem
Errors
404
Helsepersonell
Rehabiliteringstilbod
Arbeidsretta rehabilitering
Døgntilbod (Valldal)
Dagtilbod (Moa)
Muskel/blautdelssmerter
Kartleggingsopphald (Valldal)
Hovudopphald (Valldal)
Dagtilbod (Moa)
Livsstilsendring - Fedme
Kartlegging (Valldal)
Hovudopphald - born/ungdom (Valldal)
Hovudopphald - vaksne (Valldal)
Dagtilbod (Moa)
Lunge
Dagopphald (Moa)
Døgnopphald (Valldal)
Kreft
Lymfødem
Brudd og slitasje/ortopedi
Kronisk bekkenleddsplager
Kompleks rehabilitering
Om Muritunet
Forskning og utvikling
Forskingsprosjekt
Avslutta prosjekt
Posterar og publikasjonar
Produktutvikling
Nettverk
Fagveggen
Kvalitetsindikatorar for evaluering av rehabiliteringstilbod
Lungene sin arbeidskapasitet i ein overvektig kropp
Om meistringstru og arbeidsretta rehabilitering
Ny artikkel "What works?"
"Det ingen snakker om"
Visste du at det er arbeidsgjevar har hovudansvaret for å følgje opp tilsette som blir sjukemeldt?
Kvifor styrketrening er viktig for eldre mennesker
Korleis bidra til betre arbeidsmiljø?
Langvarig stress og arbeidsdeltaking
Korleis opplevast utmatting og kva tiltak er anbefalt?
Stadig fleire av oss et åleine
5 mytar om artrose
Arbeidsretta rehabilitering gir betre helse, livskvalitet og arbeidsevne
BRIDGE-studien - les om effekten av eit nytt rehabiliteringsprogram
Auka arbeidsdeltaking 12 månadar etter rehabiliteringsopphald
Menn har 30% større risiko for kreft
Ingenting kan erstatte den positive effekten av fysisk aktivitet
Kva er rehabilitering?
Tre grunnar til å søkje rehabilitering
Muritunet drifast som normalt
Ledige stillingar
Praktisk informasjon
Dagtilbod
Rehabiliteringstilbod
Våre rehabiliteringtilbod
Servicetilbod
Lupinen kafe
Errors
500
Om Muritunet
Kokeboka
Praktisk informasjon
Døgnopphald
Rehabiliteringstilbod
Arbeidsretta rehabilitering
Døgntilbod (Valldal)
Dagtilbod (Moa)
Poliklinikk - Jobbfokusert Kognitiv Terapi (Moa)
Servicetilbod
Fjordtrim
Praktisk informasjon
Videokonsultasjon
Rehabiliteringstilbod
Brudd, slitasje og ortopedi
Servicetilbod
Offentleg bading
Om Muritunet
Pasienthistorie
Rehabiliteringstilbod
Covid-19
Servicetilbod
Ver og verkamera
Rehabiliteringstilbod
Kompleks rehabilitering
Rehabiliteringstilbod
Kreft
Rehabiliteringstilbod
Langvarige bekkenleddsplager
Rehabiliteringstilbod
Langvarige muskel- og blautdelssmerter
Kartlegging (Valldal)
Døgntilbod (Valldal)
Dagtilbod (Moa)
Om Muritunet
Muritunets Venner (MTV)
Rehabiliteringstilbod
Livsstilsendring - Fedme
Kartlegging (Valldal)
Vaksne
Døgntilbod (Valldal)
Vaksne
Barn og ungdom
Etter kirurgi
Dagtilbod (Moa)
Vaksne
Om Muritunet
Ledig stilling
Rehabiliteringstilbod
Lunge/KOLS
Døgntilbod (Valldal)
Dagtilbod (Moa)
Om Muritunet
Om styre, eigarar og organisasjon
Rehabiliteringstilbod
Lymfødem
Skriv ut denne oppskrifta
Soppsaus
Ein anvendelig saus, enkel å lage og smakar nydeleg.
Lett
15 min
Kan innehalde:
Gluten av kveite
Sauser
Ingrediensar
Antal porsjonar
4
3
ss
Rapsolje
3
ss
Kveitemjøl
8
dl
Vatn
1
ss
Buljongpulver (kylling/grønnsaksbuljong)
3
ss
Champignon (hermetisk,ca. 80 g), eller bruk fersk, tilpass mengda.
80
g
Løk (gul løk)
0.5
ts
Pepar
1
ss
Sitronsaft
Framgangsmåte
Lag bruning av rapsolje og kveitemjøl. Rør heile tida, så det ikkje svir seg.
Rør buljongen ut i vatnet og hell i jamninga under omrøring.
Tilpass mengda vatn.
La koke godt opp.
Surr løk og sopp lett i ei panne og ha i sausen, la koke litt på svak varme.
Smak til med pepar og evt. meir buljong.
Tilpass mengda løk og champignon etter din smak. Bruk gjerne urter i om du vil det.
Næringsinnhald
PR. 100 gr
Energi kJ/kcal
174/42
Fett
3 g
-derav metta fett
0.3 g
Karbohydrat
2.4 g
-derav sukkerartar
0.13 g
Tilsett sukker
0 g
Kostfiber
0.5 g
Protein
1 g
Salt
0.8 g
Andre lignande oppskrifter
Mager Fiskesaus
Lett
ikon-tid
15 min
Appelsinsaus
Lett
ikon-tid
20 min
Grøn Pesto
Lett
ikon-tid
15 min
Raita- grønnsaksdressing
Lett
ikon-tid
20 min