Rehabiliteringstilbod
Arbeidsretta rehabilitering
Brudd, slitasje og ortopedi
Covid-19
Hjerte
Kompleks rehabilitering
Kreft
Langvarige bekkenleddsplager
Langvarige muskel- og blautdelssmerter
Livsstilsendring - Fedme
Lunge/KOLS
Lymfødem
Videokonsultasjon
Ekspertbistand
Din portal
Om Muritunet
Forskning og utvikling
Dagavdeling og poliklinikk
Døgnavdeling
Kokeboka
Bildegalleri
Brukarutvalet (BU)
Openheitserklæring
Servicetilbod
Lupinen kafe
Fjordtrim
Offentleg bading
Ver og verkamera
Kontaktinformasjon
Inntakskontoret:
70 25 84 00
Til Hovedmenyen
Rehabiliteringstilbod
Arbeidsretta rehabilitering
Brudd, slitasje og ortopedi
Covid-19
Hjerte
Kompleks rehabilitering
Kreft
Langvarige bekkenleddsplager
Langvarige muskel- og blautdelssmerter
Livsstilsendring - Fedme
Lunge/KOLS
Lymfødem
Errors
404
Helsepersonell
Rehabiliteringstilbod
Arbeidsretta rehabilitering
Døgntilbod (Valldal)
Dagtilbod (Moa)
Muskel/blautdelssmerter
Kartleggingsopphald (Valldal)
Hovudopphald (Valldal)
Dagtilbod (Moa)
Livsstilsendring - Fedme
Kartlegging (Valldal)
Hovudopphald - born/ungdom (Valldal)
Hovudopphald - vaksne (Valldal)
Dagtilbod (Moa)
Lunge
Dagopphald (Moa)
Døgnopphald (Valldal)
Kreft
Hjerte
Lymfødem
Brudd og slitasje/ortopedi
Kronisk bekkenleddsplager
Kompleks rehabilitering
Om Muritunet
Forskning og utvikling
Forskingsprosjekt
Avslutta prosjekt
Posterar og publikasjonar
Produktutvikling
Nettverk
Fagveggen
Kvalitetsindikatorar for evaluering av rehabiliteringstilbod
Lungene sin arbeidskapasitet i ein overvektig kropp
Om meistringstru og arbeidsretta rehabilitering
Ny artikkel "What works?"
"Det ingen snakker om"
Ledige stillingar
Rehabiliteringstilbod
Arbeidsretta rehabilitering
Døgntilbod (Valldal)
Dagtilbod (Moa)
Poliklinikk - Jobbfokusert Kognitiv Terapi (Moa)
Servicetilbod
Lupinen kafe
Errors
500
Om Muritunet
Dagavdeling og poliklinikk
Rehabiliteringstilbod
Brudd, slitasje og ortopedi
Servicetilbod
Fjordtrim
Om Muritunet
Døgnavdeling
Senter i Valldal
Fritidstilbodet
Rehabiliteringstilbod
Covid-19
Servicetilbod
Offentleg bading
Om Muritunet
Kokeboka
Rehabiliteringstilbod
Hjerte
Servicetilbod
Ver og verkamera
Om Muritunet
Bildegalleri
Rehabiliteringstilbod
Kompleks rehabilitering
Om Muritunet
Brukarutvalet (BU)
Rehabiliteringstilbod
Kreft
Om Muritunet
Openheitserklæring
Rehabiliteringstilbod
Langvarige bekkenleddsplager
Rehabiliteringstilbod
Langvarige muskel- og blautdelssmerter
Kartlegging (Valldal)
Døgntilbod (Valldal)
Dagtilbod (Moa)
Rehabiliteringstilbod
Livsstilsendring - Fedme
Kartlegging (Valldal)
Vaksne
Døgntilbod (Valldal)
Vaksne
Barn og ungdom
Etter kirurgi
Dagtilbod (Moa)
Vaksne
Rehabiliteringstilbod
Lunge/KOLS
Døgntilbod (Valldal)
Dagtilbod (Moa)
Rehabiliteringstilbod
Lymfødem
Skriv ut denne oppskrifta
Sukkersalta torsk
Lyst på fisk til middag? Denne oppskrifta er vel verdt å prøve.
Lett
45 min
Kan innehalde:
Fisk
Middag
Ingrediensar
Antal porsjonar
2
2
stk
Torskefilet (ca 200-250 g pr. pers.)
2
ts
Sukker
4
ts
Salt
Framgangsmåte
Del torskefiletene i passande stykker.
Bland ein del sukker og to delar salt saman og strø over filetane.
La trekke i ca. 1 time, sett i kjøleskåpa.
Sett steikeomnen på 150 gr. varmluft.
Etter ein time skyll torskefiletane i kaldt vatn og legg i ei lita ildfast form.
Slå bittelitt vatn i forma og dekk til med aluminiumsfolie, sett forma i ei større ildfast form med vatn i (vannbad).
Sett inn i steikeomnen og la stå i ca. 30 minutt.
Medan fisken godgjer seg i omnen kan du lage til poteter, gulrot og kanskje ein smørsaus som du serverar til.
Ta ut av omnen, sjekk at den er gjennomtrekt og server. Velbekomme.
Smørsaus: 1 ss margarin- 4 ss vatn- kok opp og jamn med litt maizenna utrørt i kaldt vatn- tilsett finhakka grasløk om du vil.
Næringsberekninga her er med gulrot, brokkoli, smørsaus og potet.
Næringsinnhald
PR. 100 gr
Energi kJ/kcal
381/91
Fett
3 g
-derav metta fett
1 g
Karbohydrat
3.5 g
-derav sukkerartar
1.4 g
Tilsett sukker
0.4 g
Kostfiber
0.8 g
Protein
11.9 g
Salt
0.7 g
Andre lignande oppskrifter
Risotto med fisk
Medium
ikon-tid
Ca. 60 min
Kjøttbollar med urter og gode krydder
Medium
ikon-tid
40 min
Mager coleslaw
Medium
ikon-tid
20 min
Meksikansk Bønnegryte
Medium
ikon-tid
40 min