Ingrediensar

Antal porsjonar 2
  • 5 cm
    Fersk Ingefær rot
  • 3 ss
    Sitronsaft
  • 1 ss
    Honning
  • 5 dl
    Varmt vatn
  • 4 stk
    Sitronskiver

Framgangsmåte

  1. Rensk ingefærrot.
  2. Rasp eller skjær den i små bitar.
  3. Ha i mugge eller i ein kopp - alt etter kor mykje du vil lage.
  4. Press lime/sitron og legg gjerne i nokre skiver.(Husk å vaske frukt/grønt godt)
  5. Ha i honningen og evt. anna.
  6. Slå over kokende vatn.( Du kan òg godt koke opp vatn og ha ingrediensane oppi panna og la det trekke der).
  7. La det stå å trekke.
  8. Serveres varm eller kald.

Denne kan du gjere ekstra oppkvikkande med litt finhakka chili, ekstra frisk med kutta mynte i eller ha i kanel eller gurkemeie. Like god avkjølt.

Næringsinnhald

PR. 100 gr
  • Energi kj/kcal
    63/15
  • Fett
    0,05 g
  • -derav metta fett
    0 g
  • Karbohydrat
    3,3 g
  • -derav sukkerartar
    3,1 g
  • Tilsett sukker
    0 g
  • Kostfiber
    0,34 g
  • Protein
    0,2 g
  • Salt
    0 g

Andre lignande oppskrifter

Rista Ovnsbakte Kikerter

Lett ikon-tid 45 min

Solskinns smoothie

Lett ikon-tid 15 min

Bringebær smoothie

Lett ikon-tid 15 min

Grøn smoothie

Lett ikon-tid 15 min